Klinika za lečenje bolesti zavisnosti - Soba za psihoterapiju || VIP Vorobjev
 • Srpski jezik
 • Engleski jezik
 • Francuski jezik
 • Nemački jezik
 • Ruski jezik
 • Španski jezik
 • Italijanski jezik
 • Bugarski jezik
 • Grčki jezik
 • Arapski jezik
 • Iranski jezik
 • Albanski jezik
Menu
Menu

Dhoma për psikoterapi

Dhoma për psikoterapi është vendi ku pacientët tanë relaksohen dhe bisedojnë me psikologët dhe psikiatrët që sëmundjen e tyre ta shohin nga një këndvështrim krejtësisht tjetër.

Psikoterapia është dialogu ndërmjet terapistit dhe pacientit dhe ka për qëllim që të sjeëë rehabilitimin e plotë pas trajtimit me detoks, nëse bëhet fjalë për trajtimin nga sëmundjet e varësisë, siç janë narkomania, alkoolizmi apo bixhozi.  

Raporti konfidencial që ndërtojnë psikoterapistët dhe pacientët në klinikën tonë na mundëson që në një rreth të sigurt të flasim për sëmundjet dhe problemet që i mundojnë pacientët. Psikoterapia është proces i gjatë dhe kërkon pjesëmarrje aktive dhe maksimale të vetë pacientit. 

Rezultatet më të mira arrihet kur pas trajtimit intensiv të kryer, pacienti qëndron në klinikën tonë që qendrën e rehabilitimit. Më pas, gjatë disa javëve apo muajve në vazhdim me metoda psikoterapeutike me pacientin dhe familjen e miqtë e tij vijmë deri tek zgjidhja e përbashkët që përfundimisht të lirohemi nga shtrëngesa e varësisë.

Psihološka soba klinika VIP Vorobjev
soba za psihoterapiju klinika VIP Vorobjev
soba za psihoterapiju

Të fundit nga blogu ynë

  • 12/12/2019
  • 0
  Trajtimi i personave të varur – Shpëtoni nga adikcioni në mënyrë të sigurt dhe pa dhimbje!

  Trajtimi i personave të varur – Shpëtoni nga adikcioni në mënyrë të sigurt dhe pa dhimbje!

  Varësia nga drogat, përkatësisht nga narkotikët është një sëmundje e rëndë, kronike dhe komplekse. Personat që luftojnë me varësinë dhe që vuajnë nga kjo sëmundje kanë dëshirë kompulsive dhe të pakontrollueshme për të konsumuar substanca adiktive. Linja karakteristike e personave të varur shihet në atë që këta persona do to vazhdojnë të kërkojnë dhe të

  Lexo me shume
  • 12/12/2019
  • 0
  Trajtimi i alkoolistëve – Si kryhet ky tretman?

  Trajtimi i alkoolistëve – Si kryhet ky tretman?

  Alkooli është një substancë e rrezikshme dhe njëra prej substancave psikoaktive që krijon varësi më së shumti. (Keq) përdorimi i tij afatgjatë dhe kompulsiv çon në shfaqjen e varësisë nga alkooli, përkatësisht në alkoolizëm. Kjo është njëra prej sëmundjeve më të përhapura të ditëve të sotme, e cila nuk bën diskriminim ndërmjet njerëzve dhe e

  Lexo me shume