Dnevni boravak na klinici za lečenje bolesti zavisnosti VIP Vorobjev
 • Srpski jezik
 • Engleski jezik
 • Francuski jezik
 • Nemački jezik
 • Ruski jezik
 • Španski jezik
 • Italijanski jezik
 • Bugarski jezik
 • Grčki jezik
 • Arapski jezik
 • Iranski jezik
 • Albanski jezik
Menu
Menu

Qëndrimi ditor dhe kuzhina

Qëndrimi ditor dhe kuzhina janë të vendosura në përdhesen e klinikës VIP Vorobjev dhe shtrihen në 200 metra katrorë. Dhoma e ndejës është e arreduar në mënyrë luksoze me një set lëkure me televizor të madh LCD. Në dhomën tonë të ndejës të cilën pacientët e përdorin për shoqërim dhe shikim të përbashkët të emisioneve dhe filmave zakonisht gjatë dimrit, organizojmë edhe biseda të përbashkëta dhe trajtime psikologjike. Socializmi dhe besimi që pacientët tanë e fitojnë gjatë trajtimit në klinikën tonë, janë shumë të rëndësishëm sepse atyre u jep vetëbesim të madh në momentin kur dalin nga klinika dhe vazhdojnë një jetë të re. Dhoma e ndejës është e rrethuar me dritare të mëdha nëpërmjet të cilëve kalojnë rrezet e diellit dhe ndriçojnë hapësirën, e njëkohësisht ka edhe dalje në oborr dhe pishinë.    

Kuzhina me pajisjet komplete shfrytëzohet për përgatitjen e ushqimeve të ndryshme në bazë të kërkesave të pacientëve tanë. Ne kujdesemi në mënyrë të veçantë për regjimet e veçanta të ushqimit, nëse dikush është vegjetarian apo ka probleme me sëmundjen e diabetit. Kuzhina shfrytëzohet për ngrënie dhe në të vazhdimisht mund të gjeni fruta të freskëta të pemëve dhe ëmbëlsira si dhe pije të ndryshme në frigorifer. Hapësira në dhomën e ndejës është e klimatizuar kështu që në të ju pret temperaturë e volitshme, qoftë kur është ditë e ftohtë dimërore apo pasdite e nxehtë verore.

Dnevni boravak na klinici VIP Vorobjev
VIP Vorobjev bolnica dnevni boravak rehabilitacija
akuarium
akuarium
Qëndrimi ditor
trpezarija bolnica VIP Vorobjev

Të fundit nga blogu ynë

  • 12/12/2019
  • 0
  Trajtimi i personave të varur – Shpëtoni nga adikcioni në mënyrë të sigurt dhe pa dhimbje!

  Trajtimi i personave të varur – Shpëtoni nga adikcioni në mënyrë të sigurt dhe pa dhimbje!

  Varësia nga drogat, përkatësisht nga narkotikët është një sëmundje e rëndë, kronike dhe komplekse. Personat që luftojnë me varësinë dhe që vuajnë nga kjo sëmundje kanë dëshirë kompulsive dhe të pakontrollueshme për të konsumuar substanca adiktive. Linja karakteristike e personave të varur shihet në atë që këta persona do to vazhdojnë të kërkojnë dhe të

  Lexo me shume
  • 12/12/2019
  • 0
  Trajtimi i alkoolistëve – Si kryhet ky tretman?

  Trajtimi i alkoolistëve – Si kryhet ky tretman?

  Alkooli është një substancë e rrezikshme dhe njëra prej substancave psikoaktive që krijon varësi më së shumti. (Keq) përdorimi i tij afatgjatë dhe kompulsiv çon në shfaqjen e varësisë nga alkooli, përkatësisht në alkoolizëm. Kjo është njëra prej sëmundjeve më të përhapura të ditëve të sotme, e cila nuk bën diskriminim ndërmjet njerëzve dhe e

  Lexo me shume