Luksuzna klinika za odvikavanje VIP Vorobjev od njenog osnivanja, njen glavni cilj je da pruži klijentima najbolji mogući tretman za različite vrste zavisnosti. Smeštajući kliniku u predgrađe Beograda, Srbija, želeli smo da ponudimo miran objekat gde bi ljudi bili u stanju da prebrode svoje teškoće.

Imajući to u vidu, sagradili smo luksuzni objekat opremljen po najvišim standardima koji sadrži sve medicinske uređaje poslednje generacije. Naš tim čine stručnjaci sa decenijama iskustva, a verujemo da nas upravo to razdvaja od konkurencije.

 

Luksuzna klinika za odvikavanje Beograd
23 godine služimo kao tračak nade, pomažući ljudima da prebrode mentalne probleme poput depresije, zavisnosti od alkohola, zavisnosti o narkotika (opioidi, kokain, marihuana, benzodiazepini) i kockanja. Uspešno smo izlečili preko 24 000 pacijenata. Pored toga, uvek smo voljni da učimo i rastemo. Naši stručnjaci stalno prisustvuju na najvećim zdravstvenim konvencijama na svetu.

Zbog stalne primene najnovijih tehnika lečenja od zavisnosti, naša stopa uspeha je 86% kada je u pitanju lečenje zavisnosti od opioida i 92% kada je reč o lečenju zavisnost od alkohola. Svi postupci koje koristimo u luksuznoj klinici VIP Vorobjev su potpuno bezbolni i nemaju nuspojave.

Luksuzna klinika za odvikavanje VIP Vorobjev – Smeštaj

Znamo da naši pacijenti ne zaslužuju ništa osim najboljeg takođe što se tiče smeštaja. Zbog toga je celokupno naše osoblje uvek spremno da pređe dodatni kilometar da bi put ka zdravijem životu učinilo nesmetanim, koliko je to moguće. Taj prelaz je mnogo lakši ako se uradi u estetski prijatnom okruženju. Koji pomaže pacijentima da se opuste i pronađu udobnost koja im je potrebna tokom ovih vremena.

Svi naši pacijenti mogu se opustiti u prelepoj bašti koja se nalazi neposredno izvan klinike ili umiriti živce ispred fontane.

Dokazano je da fizičko vežbanje povećava šanse da se kompletni oporavak postigne u kraćem vremenskom periodu. Imajući to u vidu, postavili smo bazen, gde se pacijenti mogu opustiti i poboljšati raspoloženje kroz neku laganu vežbu.

Luxury rehab clinic Vip Vorobjev Belgrade 3
Pored bazena, naši pacijenti takođe imaju priliku da koriste đakuzi gde mogu opustiti mišiće i osloboditi se napetosti.

Sobe i ostali sadržaji

Sve sobe dizajnirale su cenjene arhitekte, kako bi ponudile što više praktičnosti moguće, bez pravljenja kompromisa. Svaka soba opremljena je bračnim krevetom, podom od tvrdog drva, puno mesta za odlaganje, TV-om s ravnim ekranom, Wi-Fi internetom i udobnim namještajem.

Living room clinic Vip Vorobjev Belgrade 4

Najvažnije od svega, sobe su udobna mesta gde se pacijenti mogu oporaviti, a pritom osećati kao da su kod kuće

Pored smeštaja, naša klinika poseduje i najnovije medicinske uređaje, a svi postupci se izvode u zatvorenom prostoru. Ponosni smo što našim klijentima ne nudimo ništa osim najboljih tretmana. Objekti su prilagođeni i osobama sa posebnim potrebama.

Luxury rehab clinic Vip Vorobjev Belgrade 5
Unutar klinike možete pronaći modernu teretanu, sa opremom neophodnom za potpuni oporavak. Svu opremu proizvodi priznati proizvođač Techno Gym i može se prilagoditi ljudima svih uzrasta i različitih fizičkih stanja.

Gym - Clinic Vip Vorobjev Belgrade
Naši konsultanti su vam dostupni u svakom trenutku i detaljno će vas obavestiti o tretmanima koje nudimo. Nagrada koju smo dobili na Međunarodnom samitu u Njujorku 2018. godine je dokaz da smo na dobrom putu i ​​planiramo da dalje gradimo uspeh na temeljima koje smo već sada uspostavili.

 

Ostavite komentar