Informacije od 07.30h do 15.30h Ponedeljak – Nedelja od 00h do 24h

Česta pitanja klinika VIP Vorobjev

Česta pitanja koja nam postavljaju pacijenti pre dolaska na kliniku

Bolesti zavisnosti i psihički poremećaju su veliki problem kako za pacijenta tako i za porodicu i prijatelje. To su bolesti sa kojim se okolina pacijenta susreće svakodnevno i tokom dugih niza godina. Zato su svi puni straha i pitanja oko lečenja, procedura, rehabilitacije kako bi znali da li su na pravom mestu koje će pomoći njihovom sinu, ćerki, ocu, bratu, prijatelju…

klinika doktora Vorobjova
Na našem sajtu se možete informisati o procedurama i tretmanima koje sprovodimo kod pacijenata koji pate od bolesti zavisnosti bilo da su u pitanju droga, kocka ili alkoholizam, pogledati zašto smo dobili prestižnu Međunarodnu nagradu za kvalitet kao i iskustva naših pacijenata koji su se uspešno izlečili. Sve to Vam govori da ste na pravom mestu da učinite dobar korak za svoj život.
Naravno da ne! Naša klinika je okrenuta pacijentima i željom za brz i uspešan oporavak. Iz tog razloga želimo da nas posetite i da prvi razgovor obavimo kako bismo zajedno kroz priču krenuli u prvi korak ka Vašem ozdravljenju

Tokom detoksikacije u našoj klinici VIP Vorobjev pristup narkoticima je pacijentima apsolutno onemogućen a tokom terapije su pod dvadesetčetvoročasovnom kontrolom lekara i uz monitoring savremenih uređaja što ovaj proces čini maksimalno bezbolnim i ugodnim.

Obavezan deo programa punog tretmana skidanja sa narkotika je dobijanje informacija o stanju pacijenta tokom dugog vremenskog  perioda. Kriterijum uspešnog završetka lečenja je učestvovanje pacijenta u programu koji traje 12 meseci i uključuje redovne kontrole, testiranja, mere usmerene protiv recidiva. Program je uspešno završilo 86% pacijenata.

Alkoholizam je naročito prisutan kao problem jer veoma dugo zavisnik odbija lečenje, jer sebe ne smatra bolesnim. Međutim po završetku praćenja pacijenta tokom 12 mesci, procenat pacijenata koji su se uzdržavali od alkohola je iznosio čak 92%.
Naravno. Klinika VIP Vorobjev raspolaže sobama koje Vam pružaju maksimalni komfor i privatnost.

Izaberite program za oporavak od zavisnosti

image