Informacije od 07.30h do 15.30h Ponedeljak – Nedelja od 00h do 24h

Zavisnost od heroina: Kako je pobediti

Zavisnost od heroina

Heroin spada u droge koje lako stvaraju zavisnost. Ona zavisnike privlači kao magnet i ne dozvoljava im da se oslobode njenog uticaja, gurajući ih sve dublje u ponor.

Heroinska zavisnost spada u najteže za lečenje i jako je teško izlečiti je samostalno. Klinika VIP Vorobjev uspešno leči ovu i mnoge druge zavisnosti.

Efekti heroina

Efekti heroina su višestruki i jako negativni.

Zavisnici nisu u stanju da se skoncentrišu, sve njihove misli stalno su usmerene ka nalaženju nove doze. Napeti su, nervozni i to utiče na sve oko njih a najviše povređuje njihovu porodicu.

Zavisnici su skloni laganju, pretnjama, molbama, gotovo svemu što će im omogućiti da pronađu novu dozu, dotle ide njihovo očajanje i intenzivna žudnja za supstancom.

Droga oštećuje mozak, što za posledicu ima slabije pamćenje a dešavaju se i epileptični napadi. Znamo koliko je strašno za Vas da gledate člana svoje porodice u takvom stanju, ali niste sami u svemu ovome i tu smo da Vam pomognemo.

Iako su ponekad svesni da trebaju da se leče, zavisnicima skidanje sa heroina deluje nezamislivo. Zato je jako bitno da porodica preduzme odgovornost i inicira lečenje. Razumemo kroz kakvu patnju prolazite, ali treba da znate da tome može doći kraj.

Tretman zavisnosti kod heroina -Vip Vorovjev Srbija

Droga uništava zavisnika ali i porodicu

Najteži udarac za porodicu je saznanje da ima zavisnika u porodici. Znamo da ste bili zaprepašćeni i šokirani činjenicom koju ste otkrili, kao i da ste krivili sebe za to.

Želimo da Vam kažemo da ne treba to da radite i da jedino ima smisla okriviti drogu i njenu rasprostranjenost u društvu. Heroin dovodi do promena u mozgu i ponašanja koja primećujete kod zavisnika često su posledica droge, a ne njegove ličnosti.

Izbegavajte rasprave sa zavisnikom koliko god je to moguće. Umesto toga, pružite mu ljubav i podršku da se što pre uključi u proces lečenja.

Lečenje heroinske zavisnosti na klinici VIP Vorobjev

Naša klinika VIP Vorobjev pravi je izbor kada je u pitanju lečenje bolesti zavisnosti i psihičkih problema.

Želimo da pomognemo zavisniku i njegovoj porodici da izbaci drogu iz života jednom za sva vremena. Jedino tako se može povratiti porodični mir, harmonija i uspostaviti narušeni balans. Tu smo da Vam pomognemo i da Vas podržimo u borbi protiv heroina jer znamo da možete pobediti.

Izaberite program za oporavak od zavisnosti

image