Još jedna sjajna godina za nas bliži se kraju i iskoristili smo tu priliku da proslavimo brojne uspehe koji su je obeležili. Ostvarili smo odlične rezultate i izlečili mnoge ljude koji su nam se obratili za pomoć. Naš prioritet je da istim tempom nastavimo i u godinama koje dolaze.

Proslava Nove Godine u restoranu Filmski Grad

Ovo je bila izuzetno plodna godina tokom koje smo uspešno izlečili veliki broj pacijenata. U tu čast rešili smo da priredimo proslavu u restoranu Filmski Grad koji je smešten na Košutnjaku i okružen prelepom prirodom. Bilo nam je jako bitno da sve bude na visokom nivou jer su naši vrhunski stručnjaci zaslužili maksimalan ugođaj, predah, ali i podsticaj da nastave s uspešnim lečenjem.

Proslavi su prisustvovali svi zaposleni na dve klinike u Beogradu: Dr Vorobjev i VIP Vorobjev. Direktor klinike, Dr Aleksej Elistratov održao je izuzetno inspirativan govor koji je oduševio sve koji su prisustvovali ovom svečanom događaju. Čestitao je zaposlenima na uspešnoj godini i poželeo im sve najbolje na ličnom i poslovnom planu u budućnosti. Obratio se i na srpskom jeziku i time još više doprineo stvaranju tople i prijatne atmosfere.

Prestižna nagrada za kvalitet u 2018. godini

Razloga za proslavu bilo je zaista mnogo. Jedan od tih je dobijanje prestižne nagrade za kvalitet (International Quality Summit) u New Yorku 2018. godine. Ova nagrada je došla kao još jedna potvrda naših uspeha i zalaganja a dodeljuje se za inovacije i stalne težnje ka poboljšanju kvaliteta rada. S obzirom da je to ono što mi konstantno radimo, nismo bili iznenađeni ali to nije umanjilo osećaj ponosa i sreće. Svako voli da vidi krajnji rezultat onoga što radi, pa i mi.

Dobijanje ove prestižne nagrade predstavlja pravi podsticaj da poboljšamo kvalitet lečenja i tragamo za još naprednijim metodama u lečenju bolesti zavisnosti. Znamo da smo na pravom putu i radujemo se danima koji dolaze jer čvrsto verujemo da će i sledeća godina biti puna poslovnih uspeha, brojnih izlečenja i srećnih trenutaka.

 

 

 

Ostavite komentar