Lečenje zavisnika od kokaina daće vam novi život.
Iako upotreba droga postoji od nastanka čovečanstva, nijedna psihoaktivna supstanca nije u istoriji izazvala tolike kontraverze kao kokain. U početku je korišćen za lečenje zavisnosti od morfina i kao lokalni anestetik. Čak je i čuveni Sigmund Freud smatrao da ima blagotvorno dejstvo kod lečenja teških depresija, digestivnog trakta i smanjene seksualne želje. Međutim, već početkom 20. veka otkriven je njegov pravi efekat.
Kokain uništava vaše zdravlje, ali i vašu porodicu. Zato i danas izaziva strah kod mnogih ljudi. Naročito ako se ima u vidu da je prisutan svuda oko nas, bez obzira na ekonomski, socijalni, pa i materijalni status zajednice u kojoj živimo.
Milioni porodica na razne načine pokušavaju da pomognu svojoj voljenoj osobi. Nažalost, i dalje se lečenje zavisnika od kokaina ne primenjuje u dovoljnoj meri, pa ova droga svake godine uzme više hiljada života širom sveta.

Lečenje zavisnika od kokaina oslobodiće vas teških posledica konzumiranja

Kokain deluje gotovo trenutno. Naime, već sa prvom dozom javlja se neverovatni priliv snage, sreće i euforije. Zbog viška energije i smanjene potrebe za snom čini se da se svi fizički i intelektualni zadaci obavljaju mnogo brže i lakše.
Imajte u vidu da je hiperaktivnost samo privid. Ova supstanca ima sopstveni set simptoma koji se pokreću sa prestankom njenog dejstva. Povlačenje kokaina počinje, najpre, ozbiljnim padom energije. Te se osoba oseća umorno, uznemireno malaksalo i depresivno. Nemir je dodatno pogoršan nemogućnošću da se oseti ikakvo zadovoljstvo u životu. Pa ne čudi što se poseže za novom dozom, jer jedino ona pruža spas od negativnih simptoma trezvenosti. Vremenom ta količina postaje sve veća, tako da u jednom trenutku korisnici konzumiraju kokain i 10 puta dnevno.

Kokain kao jedna od najopasnijih droga 

Kokain se opravdano smatra najopasnijom psihoaktivnom supstancom, jer dovodi do ozbiljnih oštećenja u organizmu. Pored oštećenja digestivnog sistema, mogu nastati bubrežne i srčane bolesti, kao i teške infekcije HIV-a i hepatitisa C.

Lečenje zavisnika od kokaina
Ukoliko se lečenje zavisnika od kokaina ne počne na vreme nastaju posledice i na nervni sistem. Slabi koncetracija, pamćenje i kognitivne funkcije. Dok se povećava rizik od pojave Parkinsonove bolesti, intracerebralnog krvarenja ili krvarenja unutar mozga. Što neretko vodi ka smrtnom ishodu.
Takođe, opasnost od nastupanja smrti leži u činjenici da mnogi korisnici kombinuju kokain i heroin (tzv. speedball) kako bi pojačali njegovo dejstvo.

Lečenje zavisnika od kokaina započinje čišćenjem organizma

Lečenje zavisnosti od kokaina je dug put. Toga trebaju biti svesni ne samo pacijenti, već i članovi porodice. Za nju je potrebna želja da se vrati stari život, ali i neizmerna podrška najbližih.
Lečenje zavisnosti od kokaina na klinici VIP Vorobjev počinje procenom stanja pacijenta i nivoa zavisnosti. Na osnovu dijagostike propisuje se program lečenja.
Iskustvo svetski priznatih i nagrađivanih lekara specijalista dovelo je do razvoja niza metoda koje daju najbrže i najbezbednije rezultate. Naime, na klinici VIP Vorobjev se sprovodi isključivo bezbolna detoksikacija. Na taj način su eliminisani negativni efekti apsinencijalne krize, a iz tela izbačen narkotik.
Serija tretmana se obavlja u strogo kontrolisanim bolničkim uslovima i pod nadzorom lekara, a obuhvata niz metoda. Ultra rapidna detoksikacija za par sati oslobođa organizam i moždane receptore od kokaina. Obavlja se pod dejstvom totalne anestezije, pa pacijent ne oseća bol i druge negativne efekte detoksikacije.

Inovativne metode lečenja 

Neuro jet terapija (N.E.T.) u samo 20 minuta potpuno bezbolne stimulacije normalizuje nivo dopamina i endorfina, tj. vraća balans u mozgu. Istovremeno, pokreće prirodno lučenje hormona sreće, koje je do tada bilo pod uticajem kokaina.
Farmakoterapija se koristi za eliminisanje bolova i ublažavanje apstinencijalnog sindroma, a kompleks infuzija daje organizmu hranjive materije, pripremajući ga za novu fazu – otklanjanje psihičke zavisnosti.

Lečenje zavisnika od kokaina mora biti dugoročni program

Da bi lečenje zavisnika od kokaina bilo potpuno neophodno je formirati negativan odnos prema opijatu. U tome mogu pomoći seanse medikamentoznog sna, farmako-hipnoze sa sugestibilnim uticajem i audio-vizuelna stimulacija korteksa. Svaki od ovih tretmana vrši se u dobro kontrolisanim kliničkim uslovima i isključivo uz prethodnu konsultaciju i pristanak pacijenta. Tako da ne postoji opasnost da on izgubi kontakt sa stvarnošću, niti kontrolu nad svojim postupcima, što je često pogrešno mišljenje ljudi.
Zapravo, ove terapije ne samo da smanjuju želju za kokainom, već vas oslobađaju depresije, naglih promena raspoloženja. Samim tim nestaje agresivnost i konfliktno ponašanje.
Ono po čemu je klinika VIP Vorobjev jedinstvena jeste lečenje zavisnosti pomoću Ibogaina. Zahvaljujući dejstvu ove supstance na potpuno prirodan način nakon jednog tretmana nestaje žudnja. Ujedno, pacijent postaje svestan negativnih posledica upotrebe narkotika, ali i pravog problema koji je doveo do toga.

Lečenje Ibogainom 

Lečenje zavisnika od kokaina Ibogainom je 100 odsto bezbedno i bezbolno, jer se obavlja detaljna priprema pacijenta. A tokom tretmana se pažljivo prate svi vitalni parametri. Da je u pitanju revolucionarna najučinkovitija metoda lečenja potvrđuju i sami pacijenti. Telo je potpuno osveženo, a želja za upotrebom narkotika nestala. Pa terapiju opisuju kao dejstvo „hiljadu psihoseansi“.
Ipak, kokain ne treba olako shvatati. On nimalo nije naivan protivnik. Što znači da je dugoročni program lečenja jedini sigurni put. Odnosno, nakon dvonedeljnog boravka u bolnici, tim lekara klinike VIP Vorobjev vam pomaže da sačuvate postignute rezultate, kao i da nastavite da napredujete.

Lečenje zavisnika od kokaina

Oslobodite se zavisnosti od kokaina, kontaktirajte kliniku VIP Vorobjev. U ovoj moderno uređenoj ustanovi čekaju vas eminentni ruski stručnjaci iz oblasti lečenja bolesti zavisnosti, anesteziologije, psihijatrije, interne medicine. Zatim, najsigurnije tehnike lečenja koje isključuju pojavu recidiva i komforni, luksuzni smeštaj sa garantovanom privatnošću kako za vas tako i za vaše najbliže.

Ostavite komentar