Zloupotreba droga i raznih drugih opijata, adiktivnih sredstava i psihoaktivnih supstanci nesumnjivo vodi u razvijanje bolesti zavisnosti. Konzumiranje droga je, nažalost, jedan od najpogubnijih trendova u 21. veku. Međutim, treba imati u vidu da rešenje uvek postoji. Lečenje zavisnosti i povratak normalnom životu su i te kako mogući!

U slučaju postojanja bolesti zavisnosti, hospitalizacija, uz stalni nadzor lekara, psihologa i psihijatara, je neophodna. Razlog leži u tome kako se zavisnik nikada ne bi vratio u pređašnje stanje i kako bi normalno nastavio svoj život nakon lečenja od bolesti zavisnosti.

Opremljena po svim svetskim standardima, uz tim svetski priznatih stručnjaka i inovativnu terapiju, klinika VIP Vorobjev je tu da vam pomogne da prevaziđete problem zavisnosti. Maksimalna briga o svakom pacijentu ponaosob naš je prioritet. I to ne samo tokom boravka kod nas, već apsolutnu podršku u rehabilitaciji pacijenta pružamo i nakon lečenja. Uz naše znanje i iskustvo, kao i vaše poverenje, okrenućete se brzo ka zdravijoj strani života, a zavisnost će postati samo vaša prošlost. 

Pošaljite nam poruku i mi ćemo vas pozvati

Luksuzna bolnica VIP Vorobjev pomoći će pacijentima iz svih delova sveta da se uspešno oporave od bolesti zavisnosti i drugih psihičkih problema. U tom smislu, možete nas kontakirati kako biste nam izložili svoj problem, a naš tim eksperata, lekara i psihologa će vam odmah odgovoriti i predložiti dalje korake ka uspešnom izlečenju. Ukoliko zovete van Srbije, možete nam slobodno poslati SMS poruku, a naši lekari i psiholozi će vas kontaktirati u najkraćem periodu kako bismo vam smanjili troškove međunarodnog poziva. 

lečenje zavisnosti klinika VIP Vorobjev 2

Ukoliko zovete iz inostranstva, uvek nam se možete javiti putem Vibera ili WhatsAppa. Pružićemo vam sve neophodne i potrebne odgovore o bolestima zavisnosti i drugim psihičkim problemima. S druge strane, ako imate neko specifično pitanje u vezi sa tim, možete popuniti online formular kako bi vam specijalisti naše bolnice dali najbolji odgovor. Mi smo tu da vam pomognemo i zato se nemojte ustručavati da nas kontaktirate kada god poželite. Vaše izlečenje je naš prioritet i obaveza. Saveti o nastavku lečenja koje dajemo putem telefona su potpuno besplatni. 

Besplatan prevoz od aerodroma do klinike i nazad

Tokom višedecenijskog rada, tim vrhunskih i nagrađivanih stručnjaka na klinici VIP Vorobjev uspešno je izlečio i vratio na pravi životni put više od 24.000 pacijenata. O ovoj impozantnoj cifri i kvalitetu našeg rada svedoče pacijenti širom sveta, kao i prestižna međunarodna nagrada za kvalitet inovacije na polju lečenja zavisnosti. Dakle, lečenje zavisnosti u našoj bolnici nije „rezervisano“ samo za pacijente iz Srbije, već i za sve koji vode bitku sa zavisnošću i drugim psihičkim problemima iz bilo kog dela planete. 

Za razliku od drugih bolnica, naša klinika vam pruža mogućnost besplatnog prevoza od beogradskog aerodroma do naše klinike. Čak i nakon završetka lečenja, prevozimo pacijente do aerodroma bez ikakve naknade. Ne morate da brinete o troškovima samog leta, budući da su cene low cost airline kompanija sasvim povoljne i dostupne svakome. Učinićemo sve kako bismo vam umanjili troškove putovanja. Dok ćemo vam, s druge strane, obezbediti u našoj klinici kompletnu udobnost i apsolutnu pomoć na svim poljima. 

Lečenje zavisnosti – Najsavremenija terapija i individualni pristup u maksimalno komfornim sobama 

Bolest zavisnosti ne razara samo život i zdravlje pacijenta, već uništava i njegovu porodicu, kao i njegove poslovne i prijateljske odnose. Ali, više ne postoji razlog za brigu. Izlečenje od bolesti zavisnosti u klinici VIP Vorobjev moguće je u potpunosti bez ikakvih štetnih posledice po pacijenta. U našoj klinici primenjujemo najsavremeniju terapiju i inovativne metode u lečenju pacijenata. Proces detoksikacije, kao početna faza i prvi korak ka lečenju od bolesti zavisnosti, u celosti je bezbolan. Tokom tog perioda pacijent je pod konstantnim nadzorom naših lekara, psihijatara i psihologa. 

lečenje zavisnosti klinika VIP Vorobjev 3

Boravak pacijenta u našoj bolnici, koja je opremljena medicinskim uređajima po svetskim standardima, maksimalno je udoban. Naše sobe su prostrane, sa vrhunskim nameštajem, televizorom, internetom i klima uređajima. Pacijentima su osigurani uslovi za relaksaciju, te se oni mogu opustiti u bazenu i đakuziju, ili, čak u potpuno opremljenoj teretani. Posedujemo i dvadesetčetvoročasovno obezbđenje, tako da je sigurnost pacijenta na najvišem nivou.

Takođe, bolnica VIP Vorobjev pružiće vam apsolutnu diskreciju tokom lečenja, dok za svakog pacijenta ponaosob imamo individualni pristup.

Pomoću naših vrhunskih inovativnih tretmana, naročito terapijom Ibogainom, pacijent će prestati da ima bilo kakvu želju za psihoaktivnim supstancama. Samo na taj način moći će da se vrati normalnom životu i svojoj porodici.

Koje sve bolesti zavisnosti uspešno lečimo?

U klinici VIP Vorobjev rade međunarodno poznati i priznati stručnjaci i lekari za lečenje zavisnosti i drugih psihičkih problema. Kod nas takođe rade i specijalisti za intenzivnu terapiju, psiholozi, psihoterapeuti, neurolozi, vrhunski obučeni pedagozi i medicinske sestre. Naša bolnica je isključivo fokusirana na potpunu rehabilitaciju pacijenta i njegovom što bržem povratku u normalne životne tokove. 

Uspešno lečimo sve vrste bolesti zavisnosti. U okviru naših tretmana ulazi lečenje zavisnosti od kockanja, lečenje zavisnosti od tableta, kao i lečenje alkoholizma. Takođe, pokazali smo se veoma uspešnim na polju lečenja zavisnosti od kokaina, zavisnosti od marihuane i zavisnosti od heroina. Istakli smo se i po vrhunskom tretmanu pacijenata kod zavisnosti od metadona i supstidola. Pored lečenja bolesti zavisnosti, uspešno tretiramo i druge psihičke poremećaje kao što su depresija, anksioznost, napad panike, burn out sindrom, fobije, poremećaj ličnosti, poremećaj ishrane. Lečimo i pružamo uslove za siguran oporavak i od OKP poremećaja, posttraumatskog stresnog poremećaja, svih vrsta trauma, kao i od zavisnosti od seksa

Klinika VIP Vorobjev garantuje vam vrhunski tretman u lečenju bolesti zavisnosti i drugih psihičkih problema. Rešenje je nadohvat ruke! Izaberite život! 

Pozovite nas odmah ili nam pošaljite poruku na ovaj broj +38162256266 i mi ćemo vas odmah kontaktirati. Ukoliko želite, vaš problem nam možete obrazložiti i putem mail-a na info@vipvorobjev.com 

Ostavite komentar