Zavisnost je jedna od najrasprostranjenijih bolesti današnjice. Pojavljuje se u najrazličitijim oblicima, a svoje „žrtve“ ne bira. Pored toga što uništava život i zdravlje zavisnika, zavisnost razara i druge društvene odnose. Drugim rečima, veoma štetno deluje na celokupnu porodicu zavisnika, njegov brak, poslovne i prijateljske odnose. Međutim, više ne morate da brinete, jer leka za ovaj problem i te kako ima. Oslobodite se zavisnosti jednom za sva vremena, a klinika VIP Vorobjev će vam u ovoj borbi pomoći.

Prvi i najvažniji korak ka oslobađanju od ove bolesti jeste njeno lečenje. U klinici VIP Vorobjev rade svetski renomirani i priznati stručnjaci i lekari, sa višedecenijskim iskustvom u oblasti lečenja zavisnosti. Nakon najsavremenije, bezbolne i bezbedne terapije u našoj klinici, nastavićete svoj život potpuno normalno. Čak i u periodu posle ambulantnog tretmana, pružamo vam punu i kompletnu podršku nakon lečenja. U svakom trenutku budite sigurni da je zavisnost izlečiva i da ćete je, uz našu maksimalnu pomoć, prebroditi i pobediti zauvek.

Oslobodite se zavisnosti – Pozovite nas i naši lekari će vam objasniti celokupnu proceduru lečenja 

Luksuzno opremljena bolnica VIP Vorobjev više od 20 godina uspešno leči svaku vrstu zavisnosti, kao i druge psihičke probleme. O uspešnosti našeg lečenja svedoči i zavidan podatak o više od 24.000 izlečenih pacijenata širom sveta. Naše terapije i inovativne metode lečenja dokazano poboljšavaju kvalitet života svakog našeg pacijenta. Upravo zato smo vam na usluzi svih sedam dana u nedelji, kad god to vama odgovara. 

oslobodite se zavisnosti Klinika VIP Vorobjev 2

Budite slobodni da nas kontaktirate u bilo kojem trenutku. Istog momenta, naši stručnjaci će vam dati savete i predloge šta treba da preduzmete dalje. Naša bolnica vodi računa o vašem budžetu, te nam možete slobodno poslati samo SMS poruku, a tim naših lekara i će vas odmah pozvati natrag. Takođe, ako zovete iz inostranstva iz bilo kog dela sveta, učinićemo sve kako bismo maksimalno smanjili vaše troškove. Kontaktirajte nas putem Viber-a ili WhatsApp-a i odmah ćemo vam detaljno pružiti odgovor na sve što vas zanima o bolestima zavisnosti, kao i o drugim psihičkim problemima.

Uvek možete popuniti i online formular i postaviti bilo koje pitanje, a specijalisti klinike VIP Vorobjev će vam dati najbolji mogući odgovor i rešenje. Briga o vašem zdravlju naš je prioritet i zadovoljstvo, te se ne ustručavajte da nas pozovete. Slobodno nas pozovite ili nam pošaljite poruku na ovaj broj +38162256266 i mi ćemo vas odmah pozvati nazad. Ako želite, svoj problem nam možete obrazložiti  i napisati putem mail-a na info@vipvorobjev.com

Prevoz do naše klinike i nazad je obezbeđen

Iz individualni pristup svakom pacijentu i apsolutno maksimalnu diskreciju, svim našim pacijentima omogućujemo udoban i prijatan boravak kod nas. Samo na taj način pacijent, ali i njegova porodica, može da se oseća potpuno sigurnim tokom celokupnog procesa lečenja. Uz 24-časovnu medicinsku pomoć i nadzor od nadležnih lekara i medicinskih sestara, obezbeđujemo najkvalitetniji medicinski tretman. Međutim, pored osnovne brige i nege svih pacijenata, bolnica VIP Vorobjev u najvećoj mogućoj meri smanjuje sve vaše troškove dolaska kod nas.

oslobodite se zavisnosti Klinika VIP Vorobjev 3

Naime, omogućavamo potpuno besplatan prevoz do naše klinike od aerodroma „Nikola Tesla“. Čak i nakon završenog tretmana u bolnici VIP Vorobjev, sve pacijente odvozimo nazad do beogradskog aerodroma i to bez bilo kakve naknade! Snosimo apsolutno sve troškove prevoza, čineći sve da vam napravimo novčanu uštedu. Takođe, ako imate problem sa nabavljanjem vize, klinika VIP Vorobjev će vam dostaviti svu moguću dokumentaciju i omogućiti dobijanje vize u najbržem mogućem roku. Dakle, kada je prevoz u pitanju, odnosno dolazak i odlazak sa naše klinike, maksimalno ćemo vam finansijski pomoći. 

Oslobodite se zavisnosti uz kliniku VIP Vorobjev, i pođite ispravnim životnim putem. 

Uz inovativne metode i najsavremeniji tretman, bolest zavisnosti će postati vaša prošlost

Ono što klliniku VIP Vorobjev izdvaja od drugih i čini je najboljom u oblasti lečenja bolesti zavisnosti, jeste najsavremenija terapija, kao i najnovije inovativne metode lečenja. Posedujemo veliki broje terapeutskih i dijagnostičkih uređaja, kao i ostalu medcinsku opremu koja svakom pacijentu garantuje brzu, bezbednu i bezbolnu detoksikaciju. Tokom ove medicinske procedure, pacijent je pod konstantnim nadzorom tima stručnih lekara, psihologa i medicinskih sestara. 

oslobodite se zavisnosti Klinika VIP Vorobjev 4

Jedan od tretmana koji je pacijente bolnice VIP Vorobjev izveo na pravi put, i zahvaljujući kome su kod nas izlečeni ljudi iz svih krajeva sveta, svakako je tretman Ibogainom. Pored vrhunske medicinske terapije, vaš boravak kod nas će biti izuzetno komforan. Sve sobe opremljene su sa najkvalitetnijim i udobnim smeštajem, uz TV, Wi-Fi i klima uređaje. Takođe, sobe su veoma prostrane, tako da sve vreme lečenja sa vama može biti i član porodice ili druga bliska osoba. Pacijenti se mogu u svakom trenutku relaksirati u moderno opremljenoj teretani, bazenu i jaccuzi-ju. Za vašu sigurnost, koja će uvek biti na najvišem nivou, zaduženo je 24-časovno obezbeđenje

lečenje zavisnosti je moguće Klinika VIP Vorobjev 4

Potpuna rehabilitacija, najmoderniji medicinski tretman i prijatan ambijent omogućiće da bolest zavisnosti postane samo vaša prošlost! Oslobodite se zavisnosti jednom zauvek, i neka vaš život ponovo ima smisla. Uz kliniku VIP Vorobjev i vašu volju, to je definitivno moguće i ostvarivo!

Ostavite komentar